Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. prosince 2020 18:36
Čas čtení 0:45
Viktor Kniš

Švédka držela svého syna skoro 30 let zavřeného v pokoji, spával na zemi bez postele. Našli ho úplnou náhodou

NEWS ŠVÉDSKO
Uložit Uložené

Policie ve Stockholmu hlásí hrůzný případ.

Starší žena ve Švédsku objevila v bytě své příbuzné muže v zanedbaném stavu. Měl vypadané zuby, hnisavé rány a byl celý špinavý. Za krátko policie zjistila, že šlo o syna 70leté obyvatelky Stockholmu, která ho téměř 30 let držela v totální izolaci. Podařilo se ho objevit úplnou náhodou, když matku-tyranku hospitalizovali a její rodinná známá přišla zkontrolovat byt.

O překvapení, které na ni čekalo, informuje portál Novinky.cz s odvoláním na deník Aftonblade. „Bylo to jako z hororu,“ popsala příbuzná 70leté matky svůj zážitek. Řekla také, že už v minulosti měla podezření, že se v bytě děje něco nekalého, nikdo ji však neposlouchal.

Doporučeno
„Dal bych si obyčejnou colu,“ „volič je ho*no,“ věty z Gorily, které zlidověly, již mají zvukovou podobu. Bude někdo pykat? „Dal bych si obyčejnou colu,“ „volič je ho*no,“ věty z Gorily, které zlidověly, již mají zvukovou podobu. Bude někdo pykat? 16. října 2019 16:19
Domů
Sdílet
Diskuse