Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. prosince 2020 15:00
Čas čtení 2:30
Dominik Vetrák

7 nejočekávanějších filmů a seriálů na Netflixu a jiných streamovacích platformách v lednu 2021

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

To nejlepší na Netflixu, HBO Max, Hulu, Amazon, Disney+ a Apple TV+.

Těžko říct, zda se kina v lednu otevřou a za jakých podmínek. Naplánovaných je hned několik českých i světových premiér, netušíme však, zda je studia znovu neodloží. I proto nám nezbývá než se dívat na streamovací platformy, které přinášejí atraktivní nový obsah každý měsíc. Na co se tedy nejvíce těšíme v lednu?

Doporučeno
50 nejočekávanějších filmů roku 2021 (první část) 50 nejočekávanějších filmů roku 2021 (první část) 25. prosince 2020 14:30

Netflix

Pieces of a Woman – 7. ledna

Martha (Vanessa Kirby) a Sean (Shia LaBeouf) toužebně očekávají příchod svého prvního dítěte. Martha však musí nečekat porodit doma, což skončí nešťastně a celá rodina se musí vypořádat s tím, že děťátko nepřežilo.

Jak již trailer naznačuje, půjde o nesmírně emotivní snímek plný štiplavých dialogů, hádek a silné bolesti. Herečka Vanessa Kirby za svůj herecký výkon získala na filmovém festivalu v Benátkách ocenění pro nejlepší ženský herecký výkon.

White Tiger – 22. ledna

Balram je ambiciózní muž, který touží stát se něčím více než osobním řidičem bohatého páru (hrají jej Priyanka Chopra Jonas a Rajkummar Rao). Touží se stát člověkem s mocí, jehož budou lidé milovat a respektovat. V Indii to ale není tak jednoduché. Snímek vznikl podle stejnojmenného knižního bestselleru.

Cobra Kai – 1. ledna

Třetí série skvělého seriálu Cobra Kai je na Netflixu již od prvního dne nového roku. Seriálové pokračování Karate Kid s herci a postavami z původních filmů si nás ve svých 2 sériích dokonale získala a my se už nemůžeme dočkat, jak bude příběh pokračovat dál.

Užívali jsme si dialogy, sympatické postavy a postupné budování vztahů, jakož i odkazy na původní filmy a v neposlední řadě i skvělé akční scény plné kung-fu. Pokud jsi první dvě série viděl, dobře víš, co bude následovat. Ostatním to nechceme pokazit, protože by seriál měli vidět sami. Fakt to stojí za to.

The History of Swear Words – 5. ledna 

Nicolas Cage bude moderovat dokumentární sérii, ve které nás provede vznikem, historií, popkulturními odkazy a psychologickým významem nadávek jako F*ck, Sh*t, B*tch, D*ck, Pu*sy a Damn. 

Domů
Sdílet
Diskuse