Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. ledna 2021 20:20
Čas čtení 0:29
Ondřej Jarůšek

8letá dívka po uštknutí hadem skončila v nemocnici. Hada se zatím nepodařilo najít

NEWS
Uložit Uložené

Policie hledá plaza i jeho majitele.

V pátek večer uštkl had v Jenštejně u Prahy osmiletou dívku, která následně skončila v nemocnici, kde po ošetření prozatím nadále zůstává na pozorování. Případem se nyní zabývá policie, která hledá plaza i jeho majitele. Dívku měl údajně uštknout chřestýš, zatím to však nebylo potvrzeno.

„Prošli jsme to velmi pečlivě. Hada jsme nenalezli, takže mám pro občany jedinou radu: aby byli velmi obezřetní. Had může někde hibernovat venku. Prý vydrží i teplotu minus deset stupňů Celsia,“ řekl pro Český rozhlas starosta Jenštejna Norbert Hlaváček

Doporučeno
William Haast byl uštknut jedovatými hady více než 170krát, píchal si do těla injekce jedu a dožil se 100 let William Haast byl uštknut jedovatými hady více než 170krát, píchal si do těla injekce jedu a dožil se 100 let 19. září 2016 22:04

O dívku pečují lékaři v pražském Motole, podle všeho by však neměla být v ohrožení života. Policisté případ prozatím vyšetřují jako pokus o ublížení na zdraví. Obyvatelům Jenštejna policejní mluvčí Michaela Richterová doporučuje, aby byli opatrní a v případě, že hada objeví, mají kontaktovat policii.

had
Zdroj: pixabay.com/herbert2512
Domů
Sdílet
Diskuse