Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop.
4. ledna 2021 16:54
Čas čtení 0:40
Tereza Šnajdrová

Co nosí mladí Češi? A jaké trendy se jim líbí? Zeptali jsme se jich v pražských ulicích (Anketa)

REFRESHER MÓDA
Uložit Uložené

Máme pro tebe novou anketu, jejímž tématem byla především móda.

REFRESHER video tým opět vyrazil do pražských ulic, kde pro tebe natočil novou anketu. V té se ptal mladých lidí na to, které kousky rádi nosí, jaká byla cena jejich outfitů a jaké trendy poletí v novém roce. 

Řeč přišla také na platformu Trends od Footshopu, která ti přináší aktualizovaný přehled toho, co je in a v čem rozhodně zaujmeš okolí. Co oblékají mladí Češi? A kolik stál jejich outfit?

Doporučeno
Minimalismus, aktivní život, nude odstíny i éra devadesátek. Známe influencery, kteří se řídí trendy pro rok 2021 Minimalismus, aktivní život, nude odstíny i éra devadesátek. Známe influencery, kteří se řídí trendy pro rok 2021 29. prosince 2020 14:00

V tomto videu se potvrdí přísloví sto lidí – sto chutí. Někdo holduje nejnovějším trendům, jiný zase úlovkům ze sekáče a některým jde především o pohodlnost outfitu. Také ceny oblékaných kousků se hodně liší, a to dokonce v řádu dvou desítek tisíc.

Zkoukni tohle video a dozvíš se i to, jakou nejtrapnější věc si respondenti oblékli, který styl je jim nejbližší a jaké trendy poletí v následujícím roce. A pokud tě tyto ankety baví, mrkni i na další videa z našeho kanálu. V minulosti jsme pro tebe zjišťovali například to, na jaké porno Češi koukají, jak zvládají karanténu a na který Silvestr budou neradi vzpomínat.

Domů
Sdílet
Diskuse