Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2021 11:01
Čas čtení 0:54
Vojtěch Vanda

VIDEO: Muž v Karviné chtěl na Silvestra udělat pořádek, s pistolí vyběhl na tři lidi pouštějící petardy

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vyhrocenou situaci hasili až městští strážníci.

Rok 2020 byl, co se týká oslav konce roku, mimořádně klidný i díky protikoronavirovým opatřením, která platila. Za jejich všeobecné dodržování v posledních dnech lidem děkovali i policisté napříč republikou skrze své sociální sítě. Své díky přidali i strážníci z Karviné, kteří však jeden vyhrocený moment řešit museli. A to muže, který s pistolí v ruce šel sjednat pořádek s lidmi pouštějícími petardy.

Doporučeno
Patálie s kradeným autem: Muž v Brně vyměňoval baterku, kolemjdoucí hlídka ale zjistila, že vůz není jeho Patálie s kradeným autem: Muž v Brně vyměňoval baterku, kolemjdoucí hlídka ale zjistila, že vůz není jeho 4. ledna 2021 12:48

Strážníci získali ze zásahu i videodokumentaci, kterou sdíleli na své facebookové stránce. K ní přidali i všeříkající popisek. „Doufáme, že jste prožili svátky v pohodě a plném zdraví. My jsme se nenudili,“ konstatovali hned na začátku.

Jak policisté tvrdí, oznámení i zákroků měli během poslední noci roku 2020 až moc. Jeden z nich ale převyšoval všechny, a to nejen nebezpečností, ale i následnou náročností se s problémem vypořádat. 

Domů
Sdílet
Diskuse