Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. ledna 2021 11:48
Čas čtení 1:05
Lukáš Čelka

Podle fanoušků Simpsonovi opět předpověděli budoucnost: Autoři seriálu prý dávno tušili, že viceprezidentkou bude Kamala Harris

NEWS
Uložit Uložené

Důkazem jejich neomylně přesné, bizarní předpovědi má být vzhled Lisy, která se v epizodě „Bart To The Future“, odvysílané v roce 2000, stala první prezidentkou USA.

Při různých světových událostech se najdou fanoušci Simpsonových, kteří tvrdí, že tento animovaný seriál předpověděl budoucnost. Stejný scénář se opakuje opět, přičemž někteří lidé tvrdí, že autoři kreslených postav věděli, že viceprezidentkou se stane právě Kamala Harris, informoval o tom portál Ladbible.

Důkazem má být vzhled Lisy, která se v epizodě „Bart To The Future“, odvysílané v roce 2000, stala první prezidentkou USA. Teorii podporuje zejména její oblečení, nakolik je přímo totožné s tím, jaké nosí i Kamala Harris. Jde o fialové sako, náhrdelník a náušnice.

Jedna z věcí, které ale Simpsonovi skutečně předpověděli bylo, že Donald Trump se stane prezidentem USA. Tuto svou předpověď doklepli i ve zmiňované epizodě „Bart To The Future“, v níž Lisa, krátce po nástupu do prezidentské funkce zavtipkovala: „Od prezidenta Trumpa jsme zdědili dost značnou rozpočtovou krizi.“

Domů
Sdílet
Diskuse