Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. ledna 2021 8:30
Čas čtení 1:20
Dominik Vetrák

Trailer na Resident Evil Village slibuje nejlepší díl od dob Resident Evil 4. Půjde o gotický horor s vlkodlaky a upíry

TECH
Uložit Uložené

Na PS5 si můžeš vyzkoušet i krátké demo.

Capcom nás potěšil novým trailerem a gameplay záběry z očekávaného Resident Evil Village. Jde o osmý díl v hlavní sérii, který bude pokračovat v příběhu sedmičky s podnázvem Biohazard. Hlavní postavou tedy bude opět fanoušky nepříliš milovaný Ethan Winters. Těší nás ale, že si hra zachová pohled z první osoby.

Stále je zde tedy šance, že se dočkáme verze pro virtuální realitu. Kdo hrál Resident Evil 7 na PSVR, ten ví, že šlo o nezapomenutelný hororový zážitek. Kromě Ethana se dočkáme i dalších legendárních postav ze série. Potvrzený je například Chris Redfield. Nejzajímavější na celé hře je ale její prostředí a záporáci.

Doporučeno
Returnal je nejnovější exkluzivita pro PS5. Má lepší efekty než God of War a akci, která nemá obdoby Returnal je nejnovější exkluzivita pro PS5. Má lepší efekty než God of War a akci, která nemá obdoby 21. ledna 2021 18:32

Village se bude odehrávat v nehostinném gotickém prostředí s čarodějnicemi, příšerami, vlkodlaky a podobně. Rozhodně se dočkáme lepšího a pestřejšího designu nepřátel než v sedmičce, no a celý internet nemůže přestat mluvit o upírce jménem Lady Dimitrescu. 

Domů
Sdílet
Diskuse