Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. ledna 2021 13:39
Čas čtení 4:46
Dominik Vetrák

Únor nám v karanténě zpříjemní očekávané filmy od Netflixu a HBO. Uvidíme Toma Hankse, Zendayu či Toma a Jerryho

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

To nejlepší, co nabízejí streamingové platformy v měsíci únor.

Program streamingových platforem neutichá ani v roce 2021, přestože se už kina pomalu začínají probírat k životu. Tedy alespoň na papíře. V únoru a v březnu nás čeká řada očekávaných snímků, ať už budou mít premiéru v amerických kinech, v těch českých (pokud budou otevřeny), nebo se dostanou rovnou na streamovací platformy.

To je i případ disneyovky Raja a poslední drak či všech filmů Warneru, které uvidíme na HBO Max v den kinopremiéry. 

Pokud si Netflix chce udržet stabilní nárůst předplatitelů i v tomto a následujících letech, nebude smět polevit na atraktivním obsahu. Snad přidá i na kvalitě, ale minimálně v únoru to vypadá na více než slušné projekty.

Doporučeno
10 otázek a odpovědí, které máme po 3 epizodách WandaVision. Co se ve skutečnosti děje s falešným světem? 10 otázek a odpovědí, které máme po 3 epizodách WandaVision. Co se ve skutečnosti děje s falešným světem? 23. ledna 2021 15:30

Netflix

Malcom & Marie – 5. února

Konverzační drama režiséra Sama Levinsona (Euphoria) v hlavní roli se Zendayou a Johnem Davidem Washingtonem koupil Netflix už loni. My tak vedlejší projekt tvůrců Euphorie, který natočili během vynucené pauzy od natáčení seriálu, uvidíme už za pár dní. 

Z traileru máme pozitivní dojmy a těšíme se na hádky, dialogy a celkovou atmosféru černobílého snímku. Herci ztvárnili Malcolma a Marii, zamilovanou dvojici prožívající vztahovou krizi. Malcolm je úspěšný filmař a Marie jeho žena. Snímek se odehrává pár hodin poté, co skončí premiéra Malcolmova očekávaného filmu. Namísto příjemného večera ale pár čeká nutnost čelit problémům v jejich vztahu.

Space Sweepers – 5. února

Netflix je známý tím, že zničehonic začne poutat na svůj velký film. To je i případ jihokorejského sci-fi Space Sweepers, o kterém jsme se doslechli jen před pár dny. Snímek vypadá docela zajímavě, se sympatickými postavami, vtipným robotem a působivými akčními scénami.

Domů
Sdílet
Diskuse