Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2021 18:51
Čas čtení 0:39
Katarína Danková

Sebevědomá Selena Gomez pózuje v nových teniskách Puma Cali Star

NEWS PUMA
Uložit Uložené

„Musíš jít po tom, co chceš a následovat své sny. Neboj se vyčnívat z řady za to, jaký jsi,“ tvrdí v nové kampani pro Pumu Selena Gomez.

Nejmladší člen rodiny značky Puma je určen pro ty, kteří se nebojí vynikat ani v trendové obuvi. Jemné retro v kombinaci s kalifornských závanem a osvěžením v podobě charismatické zpěvačky Seleny Gomez.

„Musíš jít po tom, co chceš a následovat své sny. Neboj se vyčnívat z řady za to, jaký jsi,“ tvrdí v nové kampani pro Pumu Selena Gomez. Tenisky, které zpěvačka ve spolupráci se značkou navrhla, kombinují elegantní styl a street style, a mají bezstarostný nadčasový vzhled.

Doporučeno
Justin Bieber přiznává, že byl v předchozím vztahu nevěrný a bezohledný. Pravděpodobně popisoval roky se Selenou Gomez Justin Bieber přiznává, že byl v předchozím vztahu nevěrný a bezohledný. Pravděpodobně popisoval roky se Selenou Gomez 17. února 2020 21:52
puma, cali star, selena gomez
Zdroj: Puma PRESS RELEASE

Klasický design je doplněn kovovým detailem na patě, kombinací semiše a kůže a odnímatelným metalickým nápisem sportovní značky. Tenisky budou dostupné na webu Pumy od 9. února a přibližná cena bude 2 300 korun. Značka nabízí na výběr bílo-stříbrnou a černo-zlatou verzi tenisek. 

Selena Gomez je ambasadorkou Pumy od září 2017. Zářila už v několika kampaních na tenisky. V té nejnovější pózuje v jednoduchém černém outfitu u stříbrného auta v typickém kalifornském prostředí s palmami. Skvělá zpěvačka, herečka a aktuálně i modelka tak ukazuje své sebevědomí. 

Co říkáš na tuto spolupráci. Vydařila se?

puma, cali star, selena gomez
Zdroj: Puma PRESS RELEASE
puma, cali star, selena gomez
Zdroj: Puma PRESS RELEASE
Doporučeno
Poznáš známé tenisky na základě detailního záběru?   Poznáš známé tenisky na základě detailního záběru? 20. července 2020 7:20
Domů
Sdílet
Diskuse