Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
17. února 2020 21:52
Čas čtení 0:54
Viktor Kniš

Justin Bieber přiznává, že byl v předchozím vztahu nevěrný a bezohledný. Pravděpodobně popisoval roky se Selenou Gomez

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

V nejnovějším rozhovoru Justin prozradil i podrobnosti, které by mohly dát dohromady kousky skládačky o jeho vztahu se Selenou Gomez.

Selena Gomez před časem odhalila, že se cítila být v předchozím vztahu emočně týraná. Ačkoliv nespecifikovala, kdo jí dával zabrat, všechny indicie nasvědčovaly, že má jít o slavného popového zpěváka Justina Biebera. Ten v aktuálním rozhovoru s moderátorem jménem Zane Lowe kromě hudby mluvil i o soukromém životě a nepřímo naznačil, že jeho vztah se Selenou nebyl vůbec ideální.

Justin v rozhovoru přiznal, že předchozí vztah byl pro něj náročný a s odstupem času si uvědomuje, že byl bezohledný. Problémem nebyla jen nevěra, ale také skutečnost, že své bývalé přítelkyni lhal. Sice konkrétně nespecifikoval, o koho jde, veřejnost však má právo myslet si na základě všech indicií, že mluvil o Seleně Gomez.

Doporučeno
Co dělala Selena Gomez během svatby Justina Biebera a Hailey Baldwin? Co dělala Selena Gomez během svatby Justina Biebera a Hailey Baldwin? 3. ledna 2020 13:20

Dodal, že když se začali setkávat s jeho současnou manželkou Hailey, otevřeně jí řekl, že zatím není ve stavu, aby jí byl věrný. Bylo to v době, kdy se cítil být podle svých vlastních slov zraněn z toho, jak skončila jeho snaha o předešlý vztah. Později se Justinův názor změnil a dnes je pro svou manželku tou nejoddanější polovičkou.

Justin v rozhovoru hovořil i o Billie Eilish, dokonce se v tomto okamžiku na chvíli rozplakal. Chce být pro svou 18letou kolegyni kamarádem, na kterého se může popová zpěvačka kdykoliv obrátit. Vzpomněl si totiž na momenty, kdy on sám začínal v světovém hudebním průmyslu a nenacházel v nikom oporu. Všichni ho prý chtěli jen využít a otočili se mu zády. 

 

Domů
Sdílet
Diskuse