Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2021 18:20
Čas čtení 0:48
Tereza Šnajdrová

Běžkaři v Praze vyrazili na Karlův most

NEWS
Uložit Uložené

Na sníh, který v centru Prahy vytvořil malebné scenérie, nejsou místní zvyklí.

Celou Českou republiku v noci z neděle na pondělí zasypal sníh, který se usadil také v centru Prahy. Díky sněhové nadílce vznikly malebné scenérie, které do ulic vyhnaly mnoho lidí a na Karlově mostě byli k vidění dokonce běžkaři, kteří si tuto mimořádnost nechtěli nechat ujít. Sněhová pokrývka by měla vydržet i několik následujících dnů, neboť nás čekají teploty, které budou klesat až na -20 stupňů.

Doporučeno
Aktuální sjízdnost silnic: Podívej se, kde se dnes zdržíš v koloně kvůli sněhové nadílce Aktuální sjízdnost silnic: Podívej se, kde se dnes zdržíš v koloně kvůli sněhové nadílce 8. února 2021 12:57

Bílá nadílka potěšila nejednoho obyvatele Prahy. Někteří se rozhodli využít zimního počasí na plno, popadli běžky a vyrazili si zasportovat přímo na Karlův most. To je něco, co se Pražanům již dlouho nepoštěstilo a není jisté, kdy se taková příležitost bude zase opakovat.

Domů
Sdílet
Diskuse