Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. února 2021 7:48
Čas čtení 0:39
Viktor Kniš

Vyšetřovatelé zveřejnili příčinu pádu helikoptéry Kobeho Bryanta

NEWS
Uložit Uložené

Legendární basketbalista zahynul společně s dalšími 8 lidmi na palubě přibližně před rokem. Národní rada pro bezpečnost dopravy nyní zveřejnila závěry vyšetřování.

Tragická nehoda, při níž zahynul basketbalista Kobe Bryant s dcerou a dalšími 7 lidmi, má první vysvětlení od vyšetřovatelů z Národní rady pro bezpečnost dopravy. Podle oficiální zprávy úřadu byla příčinou pádu helikoptéry dezorientace pilota Aru Zobayana v náročných podmínkách, informuje New York Times.

Doporučeno
Kobe Bryant: Toto je 6 nejlepších momentů kariéry zesnulé legendy Kobe Bryant: Toto je 6 nejlepších momentů kariéry zesnulé legendy 27. ledna 2020 6:55

Právě pilota obvinila z chyby i manželka Kobeho Bryanta. Naopak, pilotův bratr tvrdí, že je na vině samotný legendární basketbalista, který si prý byl vědom nebezpečí. V rámci šetření padlo i několik trestních oznámení, a tak se očekává, že bezpečnostní úřad Spojených států vnese více světla i do těchto sporů.

Domů
Sdílet
Diskuse