Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
19. února 2021 13:17
Čas čtení 0:45
Viktor Kniš

Rytmus: Jasmina není těhotná, novináři blázní lidi dětskými výmysly

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Slovenský raper vyvrátil tvrzení bulvárního deníku, který na titulní naznačil, že Jasmina čeká druhé dítě.

Rytmus vyvrátil tvrzení z titulky printové verze slovenského deníku Nový čas, podle kterého může být jeho manželka Jasmina podruhé těhotná. „Jasmina má být znovu těhotná, ale toto tajemství si zatím nechávají jen pro sebe. Chtějí se zatím radovat jen v soukromí,“ řekl Novému Času zdroj z televize blízký moderátorce.

Člen Kontrafaktu na Instagramu napsal, že jde o lež a dodal, že pokud novináři tímto způsobem ověřují všechna fakta, může to mít špatný vliv na společnost.

„Tolik závažných a nevyřešených věcí se děje v naší zemi a oni blázní lidí dětskými oj***mi. Jen se zamýšlím nad tím, že když dokážou takto lhát, jak musí lhát v citlivých kauzách, které vyštvaly Slovensko do ulic,“ konstatuje Rytmus v příspěvku na Instagramu. 

I před narozením prvního syna Rytmuse a Jasmíny bulvár několikrát zveřejnil titulky, ve kterých naznačoval očekávání dítěte.

Doporučeno
Rytmus: Jediné, co funguje v každé době, je pokora. Neutrácet více, než si můžeš dovolit a nežít v něčem, co nejsi (Rozhovor) Rytmus: Jediné, co funguje v každé době, je pokora. Neutrácet více, než si můžeš dovolit a nežít v něčem, co nejsi (Rozhovor) 27. prosince 2020 14:37

Bulvární média se nejčastěji dostávají k podobným informacím díky propojení na soukromé gynekologické kliniky, případně pojišťovny. Jelikož jde o soukromé informace chráněné tajemstvím, novináři je nedokáží verifikovat a často tak vystřelí do prázdna. 

Podobných pokusů-omylů se podařilo slovenský médiím v posledních měsících několik, vícekrát se spletla například u Zuzany Plačkové.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Domů
Sdílet
Diskuse