Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. března 2021 10:13
Čas čtení 0:25
Ondřej Jarůšek

Exprezident Václav Klaus po prodělání covidu-19 ukončil karanténu

Exprezident Václav Klaus po prodělání covidu-19 ukončil karanténu
Zdroj: TASR - Pavel Neubauer
NEWS VÁCLAV KLAUS
Uložit Uložené

Bývalý prezident měl jen lehký průběh nemoci.

Bývalý prezident Václav Klaus ukončil v pátek povinný pobyt v karanténě, ve které byl kvůli pozitivnímu testu na onemocnění covid-19. Exprezident se léčil doma a měl jen lehký průběh nemoci. S odvoláním na mluvčího Institutu Václava Klause Petra Macinku o tom informoval server Novinky.

Doporučeno
Vláda schválila pracovní povinnost studentů a žádá o pomoc tři země Vláda schválila pracovní povinnost studentů a žádá o pomoc tři země 5. března 2021 15:32

Pozitivní test se u Klause projevil 23. února, podle mluvčího Macinky se doma léčil aspirinem, vitamíny a různými přírodní přípravky. K prodloužení karantény podle Klausova lékaře z pražské Ústřední vojenské nemocnice, kde byl exprezident v pondělí na prohlídce, již nebyl důvod.

Václav Klaus, který letos oslaví již 80 let, dlouhodobě patří mezi hlasité kritiky protipandemických opatření, na veřejnosti se opakovaně objevoval bez roušky a odmítá vakcínu proti koronaviru.

Domů
Sdílet
Diskuse