Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností adidas
7. března 2021 17:08
Čas čtení 0:36
Ondřej Jarůšek

MenT: Rap všech youtuberů zní stejně (Rozhovor)

MenT: Rap všech youtuberů zní stejně (Rozhovor)
Zdroj: Refresher
PODCASTY
Uložit Uložené

Pusť si nový rozhovor v uncut verzi na Spotify nebo jako video na YouTube.

Odebírej nás na Spotify

Vítej u našeho nového rozhovoru. Tentokrát jsme se sešli se známým českým youtuberem Janem Macákem, kterého znáš asi spíše pod přezdívkou MenT. Na YouTube a Instagramu dosah přes 2 miliony lidí, i přes mladý věk má za sebou už velmi úspěšnou kariéru a před sebou má ještě spoustu cílů.

V rozhovoru nám mimo jiné prozradil, kterou hru má nejradši, za co nejvíc utrácí, jaké má rád oblečení, po jakém novém autě se poohlíží nebo také to, jaké youtubové tvůrce má rád. V neposlední řadě se však dozvíš i to, proč na jeho sociálních sítích nenajdeš žádnou politiku a co jej v poslední době zaujalo z oblasti technologií.

Doporučeno
Úspěch skoro jako ViralBrothers, přesto jsi o nich možná neslyšel. Toto je 6 českých YouTube kanálů, které tvoří v angličtině Úspěch skoro jako ViralBrothers, přesto jsi o nich možná neslyšel. Toto je 6 českých YouTube kanálů, které tvoří v angličtině 4. března 2021 19:34

Celý rozhovor v nesestříhané verzi si můžeš pustit jako podcast na Spotify, kde se dozvíš ještě několik zajímavostí navíc. A aby toho nebylo málo, přečíst si můžeš i naši textovou verzi rozhovoru

Domů
Sdílet
Diskuse