Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2021 18:11
Čas čtení 0:41
Vojtěch Vanda

Manželé Vlčkovi dají 1,5 miliardy korun na děti se závažnými nemocemi

Manželé Vlčkovi dají 1,5 miliardy korun na děti se závažnými nemocemi
Zdroj: Avast
NEWS
Uložit Uložené

Ondřej Vlček s manželkou Katarínou založili Nadaci rodiny Vlčkových, která se má zaměřit na pomoc rodinám se závažně nemocným dítětem.

Generální ředitel Avastu Ondřej Vlček se se svou manželkou Katarínou rozhodli založit nový dobročinný fond s názvem Nadace rodiny Vlčkových, a hned ze začátku do něj vložili aktiva v hodnotě 1,5 miliardy korun. Nadace má pomáhat hlavně rodinám s dětmi, které trpí závažnými chorobami. Informuje iROZHLAS.cz.

Doporučeno
Českou firmu Avast vyšetřuje kvůli prodeji osobních dat Úřad pro ochranu osobních údajů Českou firmu Avast vyšetřuje kvůli prodeji osobních dat Úřad pro ochranu osobních údajů 11. února 2020 17:50

Vlčkovi věří, že prostřednictvím nové nadace a aktiv v hodně 1,5 miliardy korun smysluplně využijí rodinný majetek v dlouhodobém horizontu. Novým projektem navazují na svůj stávající charitativní projekt Zlatá rybka, jehož prostřednictvím pomohli pomohli během 6 let 650 dětem, trpícím nevylečitelným onemocněním, splnit jejich sen. 

Domů
Sdílet
Diskuse