Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. dubna 2021 8:45
Čas čtení 0:40
Jakub Paulík

Superhrdinové v důchodu napravují chyby svých dětí. Spojí síly proti zlu, které ohrožuje lidstvo?

Superhrdinové v důchodu napravují chyby svých dětí. Spojí síly proti zlu, které ohrožuje lidstvo?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Můžeme očekávat další příjemnou komiksovou akci od Netflixu?

Seriál Jupiter's Legacy z dílny Netflixu vychází z komiksové tvorby Marka Millara (Kingsman, Wanted, Kick-Ass). Příběh se zaměřuje na jakýsi generační konflikt mezi superhrdiny ze staré školy a jejich dětmi, které měly po odchodu veteránů do důchodu ochraňovat lidstvo. Samotná upoutávka však naznačuje, že si jejich děti zvolily jinou cestu.

Doporučeno
Svět Marvelu: seriál Falcon and the Winter Soldier prozrazuje nová tajemství o světě Marvelu a pravdu o Captainu Americovi Svět Marvelu: seriál Falcon and the Winter Soldier prozrazuje nová tajemství o světě Marvelu a pravdu o Captainu Americovi 27. března 2021 15:26

Jeden z mladších superhrdinů například hovoří o tom, jak se o něj otec nestaral, protože měl příliš mnoho povinností se zachraňováním světa. Snad i tímto způsobem bude nová generace hrdinů odůvodňovat svůj odlišný přístup k superschopnostem.

Domů
Sdílet
Diskuse