Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. dubna 2021 13:14
Čas čtení 1:39
Daniel Mikolášik

Matovičovo nadávanie vedcom bolo podľa Hegera „nešťastné“. Buďme vďační za to, akých máme kvalitných ľudí, tvrdí

NEWS
Uložit Uložené

Ja som tímový hráč, táto vláda bude úspešná, len ak bude súdržná, jednotná a dôverujúca si, povedal v relácii premiér.

„GRATULUJEM, IDIOTI! Zobrali ste si za rukojemníkov zdravie milióna ľudí na Slovensku! Buchnite si šampanské,“ odkázal bývalý predseda vlády Matovič na Facebooku krátko po tom, čo oficiálny profil ruskej vakcíny Sputnik V na Twitteri oznámil, že Slovensko musí vrátiť 200-tisíc dávok vakcíny.

Toto nadávanie vedcom cez facebookový profil expremiéra a ministra financií Igora Matoviča bolo podľa premiéra Hegera „nešťastné“. Povedal to v diskusnej relácii Sobotné dialógy na RTVS. Zároveň dodal, že je vďačný za slovenských epidemiológov a vedcov a chváli ich za prácu. „Buďme vďační za to, akých máme kvalitných ľudí,“ povedal Heger.

Epidemická situácia na Slovensku sa podľa premiéra zlepšuje a poďakoval preto občanom za zodpovednosť. Klesajú počty hospitalizovaných aj nakazených. 

„Máme pred sebou veľkú misiu, dôvera od ľudí je veľký záväzok. Ja som tímový hráč, táto vláda bude úspešná, len ak bude súdržná, jednotná a dôverujúca si,“ povedal v relácii premiér.

Domů
Sdílet
Diskuse