Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností DJI.
16. dubna 2021 8:00
Čas čtení 2:06
Tereza Šnajdrová

Lehoučký, ale výkonný. Snadný na ovládání, ale nadupaný funkcemi. Nový dron DJI Air 2S od dnešního dne najdeš i na českém trhu

Lehoučký, ale výkonný. Snadný na ovládání, ale nadupaný funkcemi. Nový dron DJI Air 2S od dnešního dne najdeš i na českém trhu
Zdroj: DJI
TECH
Uložit Uložené

Propadl jsi dronům, baví tě si s nimi hrát a chceš si uchovat každý okamžik ve vynikající kvalitě? Pak je pro tebe tato novinka od DJI skvělou volbou.

Kdo nepropadl kouzlu dronům doteď, určitě si ho získá tato novinka od DJI. Jejich nejnovější dron DJI Air 2S je kompaktní a zároveň nadupaný skvělými funkcemi a výkonem. Z každé cesty si nyní můžeš přivést fotky a videa v nejvyšší kvalitě, a to i v případě, že budeš brouzdat noční krajinou, fotit panaromata nebo tu nejvyšší horu, na kterou jsi právě vyšlápnul.

Doporučeno
Váží jako jablko a vejde se do kapsy. I tak s dronem DJI Mini 2 pořídí profi záznam i úplný začátečník Váží jako jablko a vejde se do kapsy. I tak s dronem DJI Mini 2 pořídí profi záznam i úplný začátečník 5. listopadu 2020 12:47


DJI Air 2S ti nabídne vše v jednom

Excelentní fotky a videa i v noci, hyperlapse, panorama, chytré funkce i konec strachu z létání. Takový je nový dron DJI Air 2S, který si již od čtvrtka 15. dubna můžeš pořídit na eshopu DJI. Chápeme, že i u výběru dronu jsou důležité sympatie, ale věř nám, že tahle věcička si tě získá nejen svým výkonem. DJI Air 2S je vhodný pro všechny cestovatele, kteří chtějí poznat celý svět a vzpomínku na něj si chtějí zachovat v nejvyšší kvalitě a neuvěřitelně detailně. 

Tělo dronu, které váží méně než 600 g, ti ani nezabere moc místa v zavazadle a nemusíš se přitom bát, že by bylo ochuzeno o nějaké funkce. DJI Air 2S disponuje  1-palcovým CMOS senzorem a velkými 2.4μm pixely, takže videa pořídíš v 5.4K/30fps a 4K/60fps kvalitě, a to s přirozenou jasností a autentickými barevnými tóny, které tě ohromí.

dron
Zdroj: DJI

Pořizování snímku ve tmě? Žádný problém

Nezaskočí tě ani tma, protože DJI Air S2 ti díky vysokému dynamickému rozsahu, výkonnému rozlišení a přesné produkci barev zajistí ostré snímky plné barev i během té nehlubší noci. Nevyznáš se v technických parametrech? Stačí když budeš vědět, že 10-bitový Dlog-M barevný profil nahraje až 1 miliardu barev a neošidí tě ani o malé detaily, které jsou k uchování vzpomínek důležité.

DJI Air S2 je inteligentní hračka, která automaticky sloučí hned několik fotek, čímž ušetříš čas při následné post-produkci. Fotografie jsou navíc zaznamenávány ve formátu RAW s vysokým dynamickým rozsahem, takže výsledný snímek bude vypadat přesně tak, jak si přeješ. Dron ti navíc nabízí i funkce panorama a hyperlapse, které ti umožní zachytit větší a detailnější snímky, než sis myslel že je možné. 

dron
Zdroj: DJI

Konec strachu z létání s dronem

DJI Air 2S se navíc pyšní funkcemi MasterShots a FocusTrack, které se postarají o to, aby létání nepůsobilo žádné komplikace a zvládl ho opravdu každý. MasterShots je pokročilá bezpilotní funkce, kterou spustíš jedním kliknutím a dron tak během deseti manévrů pořídí snímky tvého subjektu a vytvoří krátkou filmovou sekvenci. 

Přenost, bezpečnost a autonomní technologie tě zbaví strachu z létání a dron je navíc schopen vnímat prostředí kolem sebe hned ve čtyřech směrech - nahoru, dolu, dopředu a dozadu. Asistent pilota se vyhne všem překážkám, a to i ve složitějším prostředí a ve vyšší rychlosti. 

Dron má propracované bezpečnostní systémy AirSense, které poskytují ADS-B letové souřadnice z letadel a vrtulníků ve tvém okolí, zobrazuje je na mapě a v případě nebezpečí tě upozorní zvukovou a vizuální notifikací skrze aplikaci DJI Fly, aby nedošlo ke kolizi.

dron
Zdroj: DJI

S tímhle příslušenstvím budeš jako superhrdina

Pořiď si ke svému novému dronu i tohle příslušenství a staň se neporazitelným. Fly More Combo obsahuje hub na nabíjení baterií, tři inteligentní letové baterie, brašnu přes rameno, set ND filtrů  a další doplňky, s kterými můžeš cestovat bez omezení.

Dron DJI Air 2S můžeš koupit od dnešního dnes přímo na webu společnosti, a to za cenu 26 990 korun.

dron
Zdroj: DJI
Domů
Sdílet
Diskuse