Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je PR zpráva společnosti Vildo.
16. dubna 2021 15:16
Čas čtení 1:13
Sponzorovaný obsah

Vildo.cz: Vyhledávač módy, který ti usnadní nákupy

MÓDA
Uložit Uložené

Vildo.cz je vyhledávač módy, kde najdeš nabídku z celé řady e-shopů přehledně na jednom místě.

Znáš to. Přesně víš, jaký módní kousek si potřebuješ pořídit, ale v žádném e-shopu ho nemůžeš najít. Nebo hledáš inspiraci na oživení šatníku, ale nikde nemají to pravé, co vystihuje tvůj styl. E-shopů s oblečením pořád přibývá a nákupy se tak stávají doslova úmorným hledáním. Proto vznikl Vildo.cz! Nový vyhledávač módy, kde najdeš nabídku z celé řady e-shopů přehledně na jednom místě.

Na Vildo si určitě vybereš

Pomocí podrobných filtrů jednoduše zadáš svou představu o produktu a pak už procházíš nepřebernou nabídku módních kousků, které odpovídají tvým náročným požadavkům. Filtrovat můžeš kromě klasických parametrů, jako je velikost nebo značka, třeba i podle střihu nebo materiálu.

Když se ti něco zalíbí a chceš zjistit více informací, nemusíš se navíc hned proklikávat do daného e-shopu. Stačí si přímo na Vildo rozbalit detail produktu a uvidíš všechny jeho parametry i důležité informace jako dostupnost nebo možnosti platby v daném e-shopu. Vybírání je tak ještě jednodušší.

Nakupuj výhodně

Vildo ti taky pomůže neutrácet za nákupy víc, než je nutné. Pokud už si našel svůj vysněný kousek, můžeš jednoduše zadat jeho název do vyhledávání a hned zjistíš, kde ho mají za nejlepší cenu. U některých produktů má pro tebe Vildo navíc slevový kód.

Inspiruj se třeba těmito sexy ležérními šaty v trendy růžovém odstínu, na které dostaneš extra slevu. Anebo mrkni na celou nabídku šat a pomocí filtrů najdi přesně takové, jaké potřebuješ.

Inspirovat se můžeš taky letošními trendy pastelovými odstíny fialové. Crop top je navíc must have kousek, který v létě zaručeně vynosíš.


Pokud hledáš pánský kousek, svůj letní šatník určitě oživ trochou barev a klidně i vzorů. Na Vildo najdeš hromadu stylových triček za super cenu a i na ty můžeš mít slevu navíc.

Blíží se taky plavková sezóna, a tak určitě oceníš širokou nabídku značkových plavek v nejrůznějších barvách.

Calvin Klein

Tommy Hilfiger

Veronika Maleňáková, Filipes Media

Autorka

Domů
Sdílet
Diskuse