Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je PR zpráva společnosti Proficio.
23. dubna 2021 10:10
Čas čtení 1:23
Sponzorovaný obsah

Moderní koupelna potřebuje odvážné odstíny i vybavení

Moderní koupelna potřebuje odvážné odstíny i vybavení
Zdroj: Sanitino
KULTURA
Uložit Uložené

Může se zdát, že neexistuje mnoho způsobů, jak ozvláštnit koupelnu.

Největším dilematem zpravidla bývá to, zda oddělíte toaletu, nebo bude v jedné místnosti se sprchovým koutem či vanou. Opak je ale pravdou a prostor pro kreativitu je tu větší, než se může zdát. Nechte se inspirovat odvážnými realizacemi.   

 

Moderní koupelna potřebuje odvážné odstíny i vybavení
Zdroj: Sanitino

Zbořte konvence a vsaďte na tmavou

Koupelna je místností, kterou během dne navštívíte hned několikrát. I kdyby to mělo být jen k umyvadlu při ranní a večerní hygieně, toto místo ze své denní rutiny vynecháte jen stěží. Stačí přitom jen trocha kreativity a odvahy a z „nezbytného“ praktického prostoru vytvoříte luxusní oázu klidu. 

Dávno už neplatí, že do koupelny patří jen studené, světlé barvy. Naopak se do popředí dostávají ty tmavé a má to svůj důvod. Vypadají jednoduše fantasticky! Zároveň mají uklidňující účinek a působí noblesně, což v případě koupelny není vůbec na škodu. Současným trendům vévodí kombinace s přírodními materiály. Ještě před pár lety by dřevo v koupelně nemělo šanci, dnes je tomu přesně naopak. K surovému dřevu dokonale pasují zemité barvy, odstíny černé nebo zelené. Pokud navíc prostor rozbijete bílými, nerezovými či pozlacenými sanitárními doplňky, máte vyhráno.

Moderní koupelna potřebuje odvážné odstíny i vybavení
Zdroj: Sanitino

Nadčasová koupelna rovná se chytré vybavení

Neutrálními barvami toalety, umyvadla a vany či sprchového koutu ale vaše práce nekončí. Moderní technologie se posouvají dopředu raketovým tempem, a tak už vaše baterie dávno nemusí sloužit jen k přivedení vody do místnosti. Do moderní koupelny patří nadčasová řešení, která vás nejen rozmazlí, ale ušetříte díky nim i stovky eur ročně. 

Příkladem za všechny je sprchový systém Grohe Euphoria SmartControl. Stačí, když si jednou nastavíte, jak teplou vodu chcete a tento unikátní systém si to zapamatuje. Termostatická baterie disponuje nejrychlejší reakční dobou na trhu, měsíčně tak ušetříte desítky litrů vody při nastavování teploty, kterou máte rádi. Samozřejmostí je i snadné ovládání a nádherný design, který dokonale zapadne do každé koupelny.  

Spotřebu vody můžete regulovat i u vodovodní umyvadlové baterie. Inovativní technologie Grohe EcoJoy™, kterou nabízí český e-shop Sanitino, snižuje spotřebu vody až o 50 %. Jejím základem je úsporný perlátor, který vodu provzdušňuje a kohoutkem tak proteče méně vody než u běžné vodovodní baterie. Díky tomu budete šetřit životní prostředí, a navíc získáte krásný a funkční prostor.

Moderní koupelna potřebuje odvážné odstíny i vybavení
Zdroj: Sanitino
Domů
Sdílet
Diskuse