Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2021 17:30
Čas čtení 0:52
Vojtěch Vanda

Arenberger: Od července chceme otevřít registraci k očkování pro osoby nad 18, nebo 16 let

Arenberger: Od července chceme otevřít registraci k očkování pro osoby nad 18, nebo 16 let
Zdroj: Úřad vlády ČR
NEWS OČKOVÁNÍ PROTI KORONAVIRU PETR ARENBERGER
Uložit Uložené

Ministr zdravotnictví informoval o plánu na sněmovním výboru pro zdravotnictví.

„Od července chceme otevřít registraci k očkování pro věkovou skupinu nad 18, nebo 16 let,“ uvedl ministr zdravotnictví Petr Arenberger (za ANO) na sněmovním výboru pro zdravotnictví. Na výboru se probírala kompletní pandemická situace, Arenberger například zmínil i to, že testování ve firmách a ve školách by mělo probíhat do konce května.

Doporučeno
Očkování proti covidu 55+: Kdy se otevře registrační systém a jak se přihlásit Očkování proti covidu 55+: Kdy se otevře registrační systém a jak se přihlásit 27. dubna 2021 12:36

Konec dubna se nese v duchu možnosti registrace k očkování proti koronaviru osob starších 55 let. „Podle dat Chytré Karantény jde vše podle plánu. Navíc už několik desítek tisíc lidí, kteří se dnes zaregistrovali, bude mít už i termín pro očkování,“ uvedl na Twitteru Arenberger. Již dříve ministr avizoval, že se do Česka dostane velké množství očkovacích dávek Pfizer, takže situace s očkováním vypadá příznivě.

Domů
Sdílet
Diskuse