Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2021 6:55
Čas čtení 0:47
Adam Novosad

Bill Gates prý kamarádům vyprávěl, že žije v manželství bez lásky. Melinda chce požádat o anulování svazku ve Vatikánu

Bill Gates prý kamarádům vyprávěl, že žije v manželství bez lásky. Melinda chce požádat o anulování svazku ve Vatikánu
Zdroj: Jamie McCarthy/Getty Images
NEWS
Uložit Uložené

Miliardář Bill Gates se svou manželkou Melindou nevedli společný život už několik měsíců

Miliardář a filantrop Bill Gates věděl o ztroskotání svého manželství už dávno. Gates prý svým nejbližším kamarádům, s nimiž trávil čas v kalifornském golfovém resortu, v posledních měsících prozradil, že se s manželkou Melindou dohodli na rozvodu, tvrdí New York Post.

Zakladatel společnosti Microsoft podle informací amerického bulváru kamarádům popisoval své manželství jako svazek bez lásky, který nemá budoucnost. „Bill si na golfovém hřišti vyprávěl se svými blízkými kamarády. Už dříve jim řekl, že manželství bylo bez lásky, že skončilo už před časem a oba žili oddělené životy,“ uvádí podle informací ze svého zdroje americký portál.

Bill Gates
Zdroj: Getty Images/Jamie McCarthy

Golfové hřiště přitom sehrálo v manželství Billa a Melindy Gatesových symbolickou roli. Své ano si řekli na romantickém obřadu v havajském Manel Bay Hotelu právě na místním golfovém hřišti.

Doporučeno
Elon Musk oznámil, že má poruchou autistického spektra. V show SNL uvedl, že jde Aspergerův syndrom Elon Musk oznámil, že má poruchou autistického spektra. V show SNL uvedl, že jde Aspergerův syndrom 9. května 2021 13:03

Není proto divu, že Bill Gates údajně tráví svůj čas po rozvodu v golfovém resortu The Vintage Club v kalifornském Indian Wells, kde se setkává americká smetánka a nejvlivnější lidé společnosti.

Domů
Sdílet
Diskuse