Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. května 2021 7:53
Čas čtení 0:38
Daniel Mikolášik

Matka Cristiana Ronalda řekla, že syna přivede zpátky do Lisabonu. Jeho agent spekulace vyvrátil

Matka Cristiana Ronalda řekla, že syna přivede zpátky do Lisabonu. Jeho agent spekulace vyvrátil
Zdroj: Flickr/Oleg Dubyna/volně k užití
SPORT
Uložit Uložené

V posledních dnech se spekulovalo, že portugalský kanonýr přestoupí z Juventusu zpět do Sportingu, kde začínal. Jeho agent to však definitivně vyloučil.

Přestoupí Cristiano Ronaldo z Juventusu Turín zpět do Sportingu Lisabon? Spekulace se vynořily poté, co se v médiích objevily zprávy citující slova matky portugalského kanonýra.

Maria Dolores dos Santos Aveiro totiž podle všeho v úterý z balkonu svého domu na Madeiře vzkázala přítomným novinářům a fanouškům, že přesvědčuje syna, aby se v létě vrátil do Sportingu, kde začínal s profesionální kariérou. „Promluvím s ním, abych ho přivedla zpátky,“ cituje Ronaldova matku The Guardian.

Doporučeno
Polonahý Vémola, 140kilový Baba Jaga a Attila Végh s čírem. Toto jsou nejvzácnější fotografie domácích MMA zápasníků Polonahý Vémola, 140kilový Baba Jaga a Attila Végh s čírem. Toto jsou nejvzácnější fotografie domácích MMA zápasníků 13. května 2021 14:30

K celé věci se však nakonec vyjádřil i samotný agent Cristiana Ronalda, který to uvedl na pravou míru. Pro deník Record řekl, že návrat do portugalské ligy aktuálně není součástí hráčova plánu.

„Cristiano je hrdý na titul, který Sporting získal, jak to i sám veřejně prokázal. Jeho kariérní plány však momentálně neprocházejí přes Portugalsko,“ oznámil Jorge Mendes. Sporting Lisabon totiž před pár dny po 19 letech (od roku 2002) získal portugalský titul. Portugalská média spekulovala o Ronaldově odchodu z Itálie, ačkoli s Juventusem má platnou smlouvu do 30. června 2022.

Domů
Sdílet
Diskuse