Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. května 2021 16:30
Čas čtení 0:59
Tereza Šnajdrová

Další stopa v kauze Vrbětice: Mobil majitele skladu se nacházel u hotelu, kde bydleli ruští agenti

Další stopa v kauze Vrbětice: Mobil majitele skladu se nacházel u hotelu, kde bydleli ruští agenti
Zdroj: Policie ČR
NEWS ÚTOK VE VRBĚTICÍCH
Uložit Uložené

Jen den před výbuchem se majitel společnosti Imex Group nacházel u hotelu Corrado, v němž byli ubytování ruští agenti.

Vyšetřování útoku ve Vrběticích stále není u konce a zdá se, že redakce Respektu přišla s novými důkazy. Jen den před výbuchem muničního skladu se šéf firmy Imex Group, která měla prostory pronajaté, podle mobilního telefonu pohyboval v blízkosti ostravského hotelu Corrado, v němž byla ubytovaná dvojice ruských agentů GRU podezřelá ze zapříčinění exploze.

Doporučeno
Ruští agenti z Vrbětic byli povýšeni, dnes pracují přímo pro Kreml pod dohledem Putina, tvrdí investigativní novinář Ruští agenti z Vrbětic byli povýšeni, dnes pracují přímo pro Kreml pod dohledem Putina, tvrdí investigativní novinář 6. května 2021 7:52

Petr Bernatík ml., šéf společnosti Imex Group, se jen den před výbuchem vrbětického muničního skladu, při němž zemřeli dva lidé, podle GPS v mobilním telefonu pohyboval u hotelu Corrado. V něm byli ubytování dva ruští agenti Alexandr Miškin a Anatolij Čepiga.

Domů
Sdílet
Diskuse