Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. května 2021 18:05
Čas čtení 0:38
Daniel Mikolášik

Na zápasech Kazachstánu fandí kartonový Borat. Hokejové MS nepovoluje živé diváky, nahradili je papíroví

Na zápasech Kazachstánu fandí kartonový Borat. Hokejové MS nepovoluje živé diváky, nahradili je papíroví
Zdroj: Amazon prime Studios
SPORT MS V HOKEJI 2021
Uložit Uložené

Známá filmová postava, kterou ztvárnil Sacha Baron Cohen, Kazachstánu očividně přináší štěstí.

Hokejové mistrovství světa 2021 v Rize doprovázejí přísná bezpečnostní pravidla a opatření. Jedním z opatření je i absence diváků v hledišti. Přestože na začátku šampionátu byl přístup divákům na zápasy úplně zakázán, po pár dnech organizátoři nakonec povolili účastnit se šampionátu alespoň očkovaným fanouškům.

Jak však informuje portál NUR.kz, kromě nich na tribunách „povzbuzují“ i kartonoví fanoušci. Organizátoři světového šampionátu si totiž atmosféru plných tribun nahradili po svém. Rozhodli se živé fanoušky vyměnit za kartonové figuríny s dresy různých národních týmů.

Doporučeno
Slovensko v boji o medaile a Česko o záchranu. IIFH glosuje výsledky MS v hokeji 2021 na základě dosavadních výsledků Slovensko v boji o medaile a Česko o záchranu. IIFH glosuje výsledky MS v hokeji 2021 na základě dosavadních výsledků 24. května 2021 13:02
Domů
Sdílet
Diskuse