Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. června 2021 19:11
Čas čtení 0:59
Adam Novosad

Kristina z Gruzie má ve 23 letech již 21 dětí. Jen za chůvy s manželem milionářem ročně utratí 2 miliony korun

Kristina z Gruzie má ve 23 letech již 21 dětí. Jen za chůvy s manželem milionářem ročně utratí 2 miliony korun
Zdroj: Pexels / samer daboul / volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Kristina s Galipom se usadili v gruzínském městě Batumi, kde vychovávají svou velkou rodinu.

Řada lidí touží po velké rodině, ale Kristina Ozturk se už ve věku 23 let může pochlubit spokojeným manželem a 21 potomky. Nejde o zázrak přírody, ale o mladou ženu, jejímž cílem je vychovat co největší množství ratolestí, a tak spojila síly s náhradními matkami schopnými odnosit její miminka ve stejném čase, informuje The Sun.

Doporučeno
Narkomanka v Plzni porodila dítě na vlakovém nádraží, matka i chlapeček jsou v pořádku Narkomanka v Plzni porodila dítě na vlakovém nádraží, matka i chlapeček jsou v pořádku 8. února 2020 10:27

Kristině je sice teprve 23 let, ale se svým manželem Galipom našli společné životní poslání v budování rodinného zázemí. Galip si ve svých 57 letech může říci, že je milionář, a tak rodina nemá nouzi o peníze, díky čemuž si mohou dovolit pracovat na svém snu vychovávat co nejvyšší počet potomků.

Domů
Sdílet
Diskuse