Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2021 6:25
Čas čtení 0:49
Richard Bonde

Hackerská skupina Anonymous zverejnila varovné video pre Elona Muska. Vraj je to „narcistický pracháč, ktorému ide o pozornosť“

NEWS
Uložit Uložené

Vo videu tvrdia, že ich má „očakávať“.

Hackerská skupina Anonymous zverejnila video, v ktorom varuje miliardára Elona Muska, CEO spoločností Tesla Motors, SpaceX, NeuraLink a ďalších, že práve našiel svojho súpera. Podľa nich je to „narcistický pracháč, ktorému ide len o pozornosť“.

Doporučeno
Elon Musk zvedl cenu erotické kryptoměny o 350 procent. Může za to tweet se sexuálním podtónem Elon Musk zvedl cenu erotické kryptoměny o 350 procent. Může za to tweet se sexuálním podtónem 6. června 2021 12:53

Postava vo videu tvrdí, že Musk si užíval jednu z najúžasnejších možných reputácií, pretože presvedčil svet, že budúcnosť s elektrickými autami a so skúmaním vesmíru bude krásna.

V poslednom čase sa však vraj verejná mienka o jeho osobe začína meniť a ľudia sa naňho začínajú pozerať ako na „narcistického pracháča“, ktorý v skutočnosti kašle na ľudstvo, len sa snaží upútať pozornosť.

elon musk, anonymous
Zdroj: Youtube/Anonymous

Hackerská skupina poznamenala, že okrem toho, že Musk sa predčasne nazval „dobyvateľom Marsu“, sa dokonca namiesto svojho poslania zachrániť svet orientuje viac na svoj osobný rast a spasiteľský komplex než na skutočné svetové problémy.

Podľa skupiny je takisto jediným riaditeľom spoločností na svete, ktorý si získal svoje kultové postavenie písaním „stupídnych príspevkov a trollovaním používateľov“. Podľa slov skupiny Anonymous takýmito príspevkami zlikvidoval sny bežných ľudí, ktorých koniec koncov aj tak evidentne zanedbáva.

Doporučeno
Elon Musk chtěl Teslu prodat Applu za 60 miliard dolarů. Tim Cook odmítl, dnes má automobilka hodnotu 650 miliard Elon Musk chtěl Teslu prodat Applu za 60 miliard dolarů. Tim Cook odmítl, dnes má automobilka hodnotu 650 miliard 23. prosince 2020 22:21

Postava vo videu napokon uviedla: „Možno si myslíš, že si najmúdrejší na svete, ale teraz si si našiel svojho súpera. Sme légia. Očakávaj nás.“ V súčasnosti je ťažké povedať, čo to môže pre Muska, jeho spoločnosti alebo pre svet znamenať.

Domů
Sdílet
Diskuse