Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. června 2021 12:53
Čas čtení 0:53
Richard Bonde

Elon Musk zvedl cenu erotické kryptoměny o 350 procent. Může za to tweet se sexuálním podtónem

Elon Musk zvedl cenu erotické kryptoměny o 350 procent. Může za to tweet se sexuálním podtónem
Zdroj: Getty Images/Pascal Le Segretain
NEWS ELON MUSK KRYPTOMĚNY
Uložit Uložené

Miliardář Elon Musk má neobvyklý talent na zveřejňování bizarních tweetů a ještě větší na ovlivňování hodnot virtuálních peněz.

Miliardář a CEO společností Tesla Motors a SpaceX opět nadělal rozruch ve světě kryptoměn. Teprve nedávno světu ukázal, jak dokáže jediným tweetem masivně změnit vývoj ceny Bitcoinu či Dogecoinu. Podle jeho včerejší aktivity na sociální síti Twitter to vypadá tak, že to neudělal naposledy.

Doporučeno
Elon Musk oznámil, že má poruchou autistického spektra. V show SNL uvedl, že jde Aspergerův syndrom Elon Musk oznámil, že má poruchou autistického spektra. V show SNL uvedl, že jde Aspergerův syndrom 9. května 2021 13:03

Včera po půl jedenácté dopoledne se na Twitteru objevila šifrovaná zpráva právě od vychytralého Muska. Její znění navazovalo na tweet z 10. května, který viděly miliony lidí po celém světě a pohnul i s cenou Dogecoinu. Podle jeho tehdejších slov by se měla dostat tato zábavná psí kryptoměna na Měsíc.

Jeho včerejší status však už nemluví o Dogecoinu, ale o kryptoměně Cumrocket, kterou sami její zakladatelé klasifikují jako „18+“ a „NSFW“. Musk si do svého tweetu záměrně vybral místo samotného názvu dvě emoji – a první z nich použil v perfektním přeneseném významu.

Ještě den předtím zveřejnil Musk jiný tweet ve znění „Canada USA Mexico“, který měl počátečními písmeny těchto krajích opět indikovat výraz „cum“.

Doporučeno
Jdi k čertu, Elone, žádný bitcoin neprodáme. Na kryptoměnové konferenci v Miami křičeli hesla proti miliardáři Jdi k čertu, Elone, žádný bitcoin neprodáme. Na kryptoměnové konferenci v Miami křičeli hesla proti miliardáři 5. června 2021 20:33

Cena kryptoměny Cumrocket stoupla po jeho tweetu z původní hodnoty 5 centů, kterou měla v 10:30, na neuvěřitelných 23 centů už v 11:00. Během třiceti minut dokázal Muskův tweet zvednout hodnotu Cumrocketu o přibližně 350 procent.

Hodnota kryptoměny se ve výšinách neudržela příliš dlouho, necelých 24 hodin po tomto cenovém výbuchu je její hodnota už „jen“ 13 centů. Uvidíme, čím dalším nás Elon Musk za pár dní překvapí.

Domů
Sdílet
Diskuse