Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2021 18:49
Čas čtení 2:15
Tereza Šnajdrová

Právnickou fakultu zaplavily žluté plakáty s výstražným trojúhelníkem. „Mlčení neznamená ano,“ hlásají některé z nich

Právnickou fakultu zaplavily žluté plakáty s výstražným trojúhelníkem. „Mlčení neznamená ano,“ hlásají některé z nich
Zdroj: se souhlasem Plakátujem Prahu
NEWS
Uložit Uložené

„Oběť nemá povinnost se bránit,“ psalo se jiných, které svým vzhledem napodobují instagramové příspěvky bývalého poslance Dominika Feriho.

Budou tomu dva týdny, co Deník N spolu s Alarmem zveřejnily hned několik výpovědí různých dívek, které údajně dnes již bývalý poslanec Dominik Feri (dříve TOP 09) sexuálně či slovně obtěžoval. Ukázalo se, že se jedná o veřejné tajemství, o němž si studenti právnické fakulty, kde do roku 2020 studoval i Feri, vypráví již několik let.

Neznámý pachatel se proto rozhodl prostory a okolí právnické fakulty Univerzity Karlovy polepit plakáty, které vypadají jako Feriho výstražné trojúhelníky a upozorňují na problematiku znásilnění

Doporučeno
Dominik Feri čelí nařčení ze sexuálního obtěžování žen. Deník N a Alarm přinesly jejich svědectví Dominik Feri čelí nařčení ze sexuálního obtěžování žen. Deník N a Alarm přinesly jejich svědectví 25. května 2021 17:01
Domů
Sdílet
Diskuse