Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. června 2021 13:24
Čas čtení 0:42
Jakub Paulík

Logan Paul si troufá na Mikea Tysona. Je příliš starý, tvrdí

Logan Paul si troufá na Mikea Tysona. Je příliš starý, tvrdí
Zdroj: Jamie Squire/Getty Images
SPORT LOGAN PAUL
Uložit Uložené

Nejprve Floyd Mayweather a teď Mike Tyson?

Jméno youtubera Logana Paula se v poslední době skloňuje zejména v souvislosti s jeho zápasnickou kariérou. Naposledy jsme ho mohli vidět, jak se postavil proti Floydu Mayweatherovi. Prý by si však troufl i na boxerskou legendu Mikea Tysona.

Doporučeno
Jak je reálný zápas Jon Mariánek vs. Karlos Vémola a kdy se vrátí Gábor Boráros? Zeptali jsme se šéfa Oktagonu (Rozhovor) Jak je reálný zápas Jon Mariánek vs. Karlos Vémola a kdy se vrátí Gábor Boráros? Zeptali jsme se šéfa Oktagonu (Rozhovor) 17. června 2021 17:00

Jak píše Unilad, v youtubové show Impaulsive zmínil, že podle vyjádření Paulova advokáta by mu Tyson „utrhl hlavu“. Logan Paul však reagoval slovy: „Právě jsem si prošel tímto vším. Nemůžeš mi říkat, že nedokážu porazit Mikea Tysona.“

Youtuber zmínil, že Tyson je už příliš starý – koncem června mu bude 55 let. Možná si tedy věří, že pokud se 44letým Floydem Mayweatherem dokázal obstát 8 kol, s Mikem Tysonem by to bylo podobné nebo ještě lepší.

Otázkou zůstává, zda by takový zápas boxerský veterán přijal. Souboj youtubera s Floydem Mayweatherem podle všeho sledoval. Na Twitteru 7. června napsal, že mu gratuluje k překonání nepříznivých vyhlídek a k tomu, že vydržel 8 kol.

Domů
Sdílet
Diskuse