Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 6. 10. 2020
8:48
Karlos Vémola se bude bít s policistou z Norska. Oktagon 17 láká na spoustu skvělých zápasů.Karlos Vémola se bude bít s policistou z Norska. Oktagon 17 láká na spoustu skvělých zápasů.
8:17
Milla Jovovich loví příšery v prvních záběrech pro Monster Hunter. Dočkáme se katastrofálních CGI a počítačových efektů?Milla Jovovich loví příšery v prvních záběrech pro Monster Hunter. Dočkáme se katastrofálních CGI a počítačových efektů?
7:38
6:56
Donald Trump opouští nemocnici. Nebojte se covidu, vzkazuje americký prezident.Donald Trump opouští nemocnici. Nebojte se covidu, vzkazuje americký prezident.
Pondělí 5. 10. 2020
19:30
Prymula se obrátil na lékaře: „Není to chřipečka.“Prymula se obrátil na lékaře: „Není to chřipečka.“
16:40
Gucci prodává šaty pro muže za více než 54 tisíc korun. Italská značka přijímá proměnlivost v sexualitě.Gucci prodává šaty pro muže za více než 54 tisíc korun. Italská značka přijímá proměnlivost v sexualitě.
14:30
Donald Trump porušil karanténní pravidla. Opustil nemocnici, jen aby z auta zamával svým příznivcům.Donald Trump porušil karanténní pravidla. Opustil nemocnici, jen aby z auta zamával svým příznivcům.