Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2020 15:30
Čas čtení 1:17
Tereza Šnajdrová

Tiktokerka Mína: Někdo mě sleduje, policie s tím nic nedělá

NEWS MÍNA
Uložit Uložené

Tiktokerka a influencerka Mína zveřejnila na svém Instagramu video, v němž popisuje příběh, ze kterého mrazí.

Nejen mezi mladými oblíbená tiktokerka a influencerka Mína zveřejnila na svém Instagramu video, ve kterým popisuje hrozný příběh o stalkerovi, se kterým se vypořádává již od prosince minulého roku. Policii o tomto problému ona i celá její rodina již několikrát informovala, ta s tím však nic nedělá. Mína vyzívá ostatní, aby na sebe byli opatrní, a to především ti, kteří bydlí na Praze 9.

Doporučeno
Lana Del Rey si na podepisování knihy vzala flitrovanou roušku ze síťky. Fanoušci jsou zděšeni Lana Del Rey si na podepisování knihy vzala flitrovanou roušku ze síťky. Fanoušci jsou zděšeni 5. října 2020 17:10

Mína ve svém videu popisuje situaci, se kterou bojuje již od prosince. Spolu se svojí rodinou bydlí v přízemním bytu na Praze 9 a již delší dobu měla pocit, že ji někdo sleduje. Začátkem prosince se pak poprvé setkala se stalkerem tváří v tvář, když se v noci převlékala do pyžama a měla špatný pocit, že ji někdo pozoruje. Koukla z okna a za ním stál nalepený čtyřicátník, který ji pozdravil a zeptal se, jak se má. 

Domů
Sdílet
Diskuse