Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. října 2020 13:57
Čas čtení 0:58
Dominik Vetrák

Anne Hathaway je čarodějnice, která promění všechny děti v hotelu v myši, jen aby je mohla zabít

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

The Witches se dočkají premiéry na HBO Max už koncem října.

Remake The Witches z roku 1990 se do kin měl dostat už letos. Studio Warner Bros. ale využívá možnost nasadit svou novinku na streamovací službu HBO Max, která je s Warner spojena pod jednou velkou společností.

Tržby v amerických kinech jsou tragické (Tenet stále nevydělal v USA ani 50 milionů dolarů), a tak je logické, že se filmy odkládají. The Witches však zamíří rovnou na HBO Max. Studio Warner zřejmě nevěří, že by snímek měl šanci v kinech zabodovat později či příští rok, kdy bude program kin celkem nahuštěný (jelikož se odložila většina filmů z letošního roku a natáčejí se další). Zároveň chce posílit atraktivitu služby HBO Max.

Doporučeno
10 nejočekávanějších seriálů a filmů na Netflixu a dalších streamingových platformách v říjnu 10 nejočekávanějších seriálů a filmů na Netflixu a dalších streamingových platformách v říjnu 3. října 2020 9:36

Podaří se jim to ale s remakem filmu The Witches? Upřímně, první trailer nás vůbec nenadchl. Režisér Robert Zemeckis (On the Line, Trosečník, Forrest Gump, Spojenci) míří na rodinné publikum, neboť půjde zčásti o drama a zčásti o pohádku s čarodějnicemi a pěknými vizuálními efekty. Oproti originálu jde určitě o méně strašidelně vypadající film.

Domů
Sdílet
Diskuse