Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2020 8:48
Čas čtení 1:49
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola se bude bít s policistou z Norska. Oktagon 17 láká na spoustu skvělých zápasů

SPORT BRNO OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Už příští týden nás čeká další turnaj organizace Oktagon MMA.

Karlos Vémola se už brzy vrátí do akce – příští sobotu se totiž jeho dalším soupeřem (po téměř roční pauze) stane norský bojovník Thomas Robertsen. „Jednatřicetiletý veterán Cage Warriors a policista z povolání drží profesionální bilanci 8-3,“ představuje Terminátorova soupeře organizace Oktagon MMA, pod jejíž hlavičkou zápas proběhne. Stane se tak na akci Oktagon 17, která se koná 17. října (október) v brněnské Zoner Boby Hall.

Doporučeno
Rapové hity, 47 knockoutů a šampion 4 váhových kategorií. Toto je legendární Roy Jones Jr., soupeř Mikea Tysona Rapové hity, 47 knockoutů a šampion 4 váhových kategorií. Toto je legendární Roy Jones Jr., soupeř Mikea Tysona 1. října 2020 17:08

Českého Terminátora jsme měli možnost naposledy vidět bojovat koncem minulého roku, kdy v zápase století podlehl slovenskému velikánu Attilu Véghovi. Poté Karlos Vémola podstoupil operaci ramene, v létě tohoto roku byl na operaci kolene a následně se léčil z onemocnění covid-19. Poslední měsíce tedy podle všeho nebyly jednoduché, uvidíme tedy, zda se Vémolovi podaří i přesto dostat zpět na vítěznou vlnu.

Domů
Sdílet
Diskuse