Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. října 2020 18:04
Čas čtení 0:45
Dominik Vetrák Matej Krajčovič

Henry Cavill odhalil nové brnění pro Zaklínače v 2. sérii. Ohlášení 3. série je na spadnutí

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

S pokračováním však počítej až na příští rok. Filmování zpomalil koronavirus.

2. série Zaklínače se po několikaměsíční pauze opět natáčí. Mnoho informací o ději nemáme a určitě se v průběhu druhé série dočkáme množství překvapení, ale jedno z nich se nám představitel hlavní role Henry Cavill rozhodl odhalit už dnes.

Herec na svém Instagramu odhalil na dvou záběrech, jak bude vypadat Zaklínač v novém brnění, které uvidíme v 2. sérii. Seriálové zpracování oblíbené herní série The Witcher (Zaklínač) si rychle našlo fanoušky i mezi běžnými předplatiteli Netflixu.

Doporučeno
ANALÝZA: Hůře než Česko pandemii zvládají už jen Španělé. Kde jsme udělali chybu? ANALÝZA: Hůře než Česko pandemii zvládají už jen Španělé. Kde jsme udělali chybu? 5. října 2020 16:32

Aktuálně je venku jen první série, ale bylo potvrzeno, že dvojka bude mít také 8 epizod a co je nejdůležitější, podle webu Eurogamer je již schválena i třetí sezóna.

Naznačuje to informace na webu sdružení spisovatelů a scénáristů, kde už svítí jméno výkonné producentky Lauren Schmidt Hissrichové. Ta navíc nedávno oznámila i přípravu šestidílného prequelu The: Witcher: Blood Origin, který by měl dějově nabízet události přibližně 1 200 let před aktuálním seriálem s Henry Cavill.

Fanúšikovia Zaklínača sa majú na čo tešiť. K prequelu Witcher: Blood Origin pribudne aj tretia séria pôvodného seriálu na Netflixe
Zdroj: https://directories.wga.org/project/1180659/the-witcher/

Na jejím vzniku se pochopitelně bude podílet i Andrzej Sapkowski, polský tvůrce knižní předlohy.


Zatím finišuje natáčení druhé série, ale koronavirus týmu způsobil nemalé problémy. Postava Eskela, kterou v jedničce ztvárňoval Thue Ersted Rasmussen, musela být přeobsazena Basilem Eidenbenzem (Královna Viktorie, Denial nebo X Company).

Fanúšikovia Zaklínača sa majú na čo tešiť. K prequelu Witcher: Blood Origin pribudne aj tretia séria pôvodného seriálu na Netflixe
Zdroj: Netflix.com
Domů
Sdílet
Diskuse