Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. října 2020 22:05
Čas čtení 0:51
Dominik Vetrák

Milla Jovovich loví příšery v prvních záběrech pro Monster Hunter. Dočkáme se katastrofálních CGI a počítačových efektů?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Monster Hunter dorazí do kin v dubnu roku 2021.

Sony Pictures vydalo první záběry z očekávané adaptace slavné videoherní série Monster Hunter. Že to nemusí dopadnout dobře, jsme cítili už při samotném oznámení filmu. Režíruje totiž W. S. Anderson (podprůměrné filmy ze série Resident Evil) a hlavní roli ztvárňuje Mila Jovovich, která má od kvalitní herečky daleko.

Dnes tu máme i prvních pár vteřin z filmu a přestože bychom ho po tak krátkém teaseru neměli soudit, efekty vypadají opravdu divně. Pohyb monstra se nám nezdá dostatečně plynulý a věrohodný.

Doporučeno
Konex opouští Milion Plus. Tetování M+ na tváři bude hrdě nosit nadále Konex opouští Milion Plus. Tetování M+ na tváři bude hrdě nosit nadále 5. října 2020 12:48

Zvědaví jsme i na tón filmu. V hrách existují zkušení a nebojácní lovci, kteří loví menší i větší příšery se svými speciálními zbraněmi. Ve filmu se však do tohoto světa dostane vojenská jednotka z lidského světa. Rotační kulomet namontovaný na vojenském vozidle příšeře neublíží, ale později přijde nějaký lovec s mečem v ruce a rozseká ho?

Premisa snímku bude možná kvůli spojení dvou světů zajímavější, ale v obou platí odlišné fyzikální zákony, nemluvě o tom, že atmosféra z her se může vytratit. Monster Hunter nás může překvapit, ale tak nějak se bojíme, že bude mít slabý příběh a postavy, efekty budou v nedostatečné kvalitě a půjde o další podprůměrný film, jakými je režisér W. S. Anderson známý.

Premiéry v kinech se dočkáme někdy na jaře 2021. Více informací o filmu a postavách se dozvíš zde.

Domů
Sdílet
Diskuse