Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. října 2020 15:20
Čas čtení 1:00
Vojtěch Vanda

Poslanec KSČM propadl stříškou a polámal si obratle. Trochu mě to skalpovalo, uvedl

POLITIKA KSČM
Uložit Uložené

Předseda poslaneckého klubu KSČM Pavel Kováčik může údajně hovořit o štěstí, že se mu nestalo něco horšího.

Kandidát do Senátu a Předseda poslaneckého klubu KSČM Pavel Kováčik místo víkendového sledování voleb musel do Nemocnice Na Bulovce na JIP. Podle rozhovoru, který s ním vedl deník Právo, spadl ze střechy, což mu přivodilo několik zlomenin. Měl však štěstí v neštěstí, jelikož se jedná o zranění, které nevyžadují ustavičnou péči, a proto byl dnes přesunut na normální pokoj. Informují Novinky.cz.

Doporučeno
Pokud nebudou lidé dodržovat opatření, přitvrdíme, uvedl Prymula Pokud nebudou lidé dodržovat opatření, přitvrdíme, uvedl Prymula 5. října 2020 10:20

Záhada, proč předseda poslaneckého klubu KSČM a letošní kandidát do Senátu na Znojemsku Pavel Kováčik nesledoval s kolegy vývoj neúspěšných voleb, je vyřešena. Sám poskytl deníku Právo rozhovor, v němž uvedl, proč byl mimo politickou pohotovost. „Už několikátý den ležím na zádech jak lazar, na krku mám tvrdý límec, aby se mi nepohnula krční páteř, protože mám dvě zlomeniny v oblasti krku,“ uvedl.

Domů
Sdílet
Diskuse