Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. října 2020 10:07
Čas čtení 1:51
Vojtěch Vanda

Vondra se omluvil Slovincům za výrok, který sdílel na Twitteru po vyřazení Slavie z Ligy mistrů. Je mi to líto, napsal

POLITIKA SK SLAVIA PRAHA SLOVINSKO
Uložit Uložené

Alexandr Vondra, europoslanec za ODS, odpověděl na dopis od svých slovinských kolegů, kterých se dotklo jeho vyjádření na Twitteru na adresu slovinského rozhodčího po vyřazení Slavie z Ligy Mistrů.

Europoslanec za ODS Alexandr Vondra zareagoval na dopis svých slovinských kolegů z Europarlamentu, a poslal jim omluvnou odpověď. Tu si vyžádala situace z 30. září, kdy si český politik vylil emoce na Twitteru. Kvůli vyřazení Slavie Praha z Ligy mistrů dánským Midtjyllandem, ke kterému napomohlo i kontroverzní rozhodování slovinského rozhodčího Damira Skominy, napsal, že Slovinci dokáží být „oportunistický svině.“

Doporučeno
Poslanec KSČM propadl stříškou a polámal si obratle. Trochu mě to skalpovalo, uvedl Poslanec KSČM propadl stříškou a polámal si obratle. Trochu mě to skalpovalo, uvedl 5. října 2020 15:20

Jakmile skončilo 4. předkolo Ligy mistrů mezi Slavií Praha a FC Midtjylland, v řadách českých fanoušků se vařila krev. Rozhořčení vzedmulo rozhodnutí slovinského hlavního rozhodčího Damira Skominy, jenž nechal opakovat chycenou penaltu Ondřeje Koláře. Druhý pokus Dánové proměnili, což nakonec vedlo k porážce pražského celku v poměru 1:4 a vyřazení ze soutěže.

Domů
Sdílet
Diskuse