Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Sobota 30. 7. 2022
18:00
Všechny postavy jsou letní, tvrdí v kampani španělská vláda. Plus size modelka z plakátu ji však obvinila z krádeže fotky.Všechny postavy jsou letní, tvrdí v kampani španělská vláda. Plus size modelka z plakátu ji však obvinila z krádeže fotky.
17:26
Taylor Swift podle studie znečišťuje planetu soukromými lety nejvíce. Letos vypustila tisíckrát více emisí než průměrný člověk.Taylor Swift podle studie znečišťuje planetu soukromými lety nejvíce. Letos vypustila tisíckrát více emisí než průměrný člověk.
12:41
Adidas a Gucci překvapily společným logem a poutavou kolekcí. Nejlevnějším modelem jsou ponožky za 235 dolarů.Adidas a Gucci překvapily společným logem a poutavou kolekcí. Nejlevnějším modelem jsou ponožky za 235 dolarů.
10:22
V Aquamanovi 2 uvidíme i Bena Afflecka alias Batmana. S potěšující novinkou přišel Jason Momoa.V Aquamanovi 2 uvidíme i Bena Afflecka alias Batmana. S potěšující novinkou přišel Jason Momoa.
Pátek 29. 7. 2022
20:05
18:47
Prohibice může snižovat úmrtnost. Výzkum v JAR ukázal 14% pokles. V Česku by ale zákaz alkoholu nejspíš nepochodil.