Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2022 13:23
Čas čtení 1:13
Jakub Paulík

V Aquamanovi 2 uvidíme i Bena Afflecka alias Batmana. S potěšující novinkou přišel Jason Momoa

V Aquamanovi 2 uvidíme i Bena Afflecka alias Batmana. S potěšující novinkou přišel Jason Momoa
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY AQUAMAN AND THE LOST KINGDOM BATMAN BEN AFFLECK DC COMICS FILM ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Pokračování se dočkáme v průběhu příštího roku.

Jason Momoa na svém Instagramu exkluzivně oznámil, že se v očekávané komiksovce Aquaman and the Lost Kingdom objeví další superhrdina, kterým nebude nikdo jiný než legendární ochránce města Gotham.

Momoa na sociální síť přidal fotografii s představitelem Batmana Benem Affleckem a oznámil, že Bruce Wayne a Arthur Curry (civilní jména Batmana a Aquamana) jsou znovu pohromadě. Na fotku dvojice s výstižným pojmenováním Legends stihl reagovat i oficiální instagramový účet DC Comics. Premiéra Aquamana 2 je v Česku plánována na 16. březen 2023.

Ben Affleck
Zdroj: Getty Images/Frazer Harrison
Anketa:
Jsi rád/a, že se ve druhém Aquamanovi ukáže i Ben Affleck alias Batman?
Jasně, je to skvělá zpráva.
Je mi to jedno.
Ne, Batman tam bude zbytečný.
Jasně, je to skvělá zpráva.
68 %
Je mi to jedno.
17 %
Ne, Batman tam bude zbytečný.
15 %

Zpráva o návratu Bena Afflecka je velmi překvapivá i proto, že se herec rozhodl s touto postavou seknout. Jako důvod uváděl špatné zkušenosti při natáčení Justice League. Nevíme tedy, kdo ho nakonec přesvědčil, aby dal DC komiksovce šanci, a o tom, jak velkou roli bude mít ve filmu, můžeme aktuálně pouze spekulovat.

Doporučeno
Primal je nejlepší animovaný seriál, na který se skoro nikdo nedívá. Brutální souboje dinosaurů a lidí si užiješ na HBO Max Primal je nejlepší animovaný seriál, na který se skoro nikdo nedívá. Brutální souboje dinosaurů a lidí si užiješ na HBO Max 27. července 2022 8:30

V soukromém životě se Affleckovi v poslední době velmi daří. Teprve nedávno se oženil se zpěvačkou Jennifer Lopez, se kterou tvořil pár už začátkem tisíciletí. Jejich vztah však zkrachoval a cestu k sobě si našli znovu až po téměř 20 letech. Svatba byla skromná a svou lásku se rozhodli zpečetit v Las Vegas.

„Sotva jsme do půlnoci stihli dojít do svatební kaple. Velkoryse zůstali otevření několik minut po zavíračce a dovolili nám pořídit si fotky v růžovém cadillacu. Prý ho jednou použil i samotný král, ale kdybychom chtěli, aby Elvis přišel, museli bychom si připlatit a on už byl v posteli,“ cituje slova Jennifer Affleck CNN.

Kritickou fází si naopak prochází Amber Heard, která hraje ve filmu Meru. Po soudní prohře s exmanželem Johnnym Deppem na ni plně dopadla kritika médií a veřejnosti, přičemž svému bývalému partnerovi musí zaplatit velké finanční odškodné.

„Zlomilo mi srdce, že ta hora důkazů stále nestačila na to, abychom se postavili nepoměrně větší síle, vlivu a moci mého exmanžela,“ napsala Heard začátkem června jako reakci na verdikt soudu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jason Momoa (@prideofgypsies)

Domů
Sdílet
Diskuse