Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2022 17:30
Čas čtení 1:03
Radim Šlechta

Nicki Minaj zveřejnila trailer k novému dokumentu. Ukáže její cestu ke slávě i tvrdé pády

Nicki Minaj zveřejnila trailer k novému dokumentu. Ukáže její cestu ke slávě i tvrdé pády
Zdroj: Getty Images/Jamie McCarthy
NEWS NOVÉ FILMY RAP ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Můžeš se těšit na šestidílnou dokumentární sérii o Nicki Minaj.

Dokument, o kterém nevíš, že ho potřebuješ vidět. Tak mluví Nicki Minaj o šestidílné sérii zachycující její život. Nečekanou dvouminutovou ukázkou ve čtvrtek potěšila své sledující na Twitteru.

Podle informací z traileru je patrné, že se dokumentární série bude zabývat převážně začátky rapperčiny kariéry. Řešit by se měly také otázky genderu v rapu jako převážně mužském a dost často i misogynním prostředí. „V té době se rapperky v žebříčcích moc neumisťovaly. Bojuju za holky, které si nikdy nemyslely, že by mohly vyhrát,“ vzpomíná Nicki v traileru.

Minaj přes snímek obrazovky tweetu Taylor Swift vysvětluje, že nechtěla být mainstreamová ani slavná. „Mainstream přišel ke mně,“ popisuje Nicki. Taylor Swift tehdy o její písni Super Bass napsala, že se jí nemůže zbavit a poslouchá ji cestou ze svých zkoušek.

Doporučeno
Ženy jsou pro české rappery „spotřebním zbožím“, tvrdí autor výzkumné práce Petr Adámek (Rozhovor) Ženy jsou pro české rappery „spotřebním zbožím“, tvrdí autor výzkumné práce Petr Adámek (Rozhovor) 18. července 2022 11:30

„Když se soustředíš jen na byznys, můžeš ztratit samu sebe,“ říká v traileru Nicki. „Bylo načase, abych dospěla a začala se mít ráda.“ Kromě kariéry řeší v dokumentu i svůj osobní život a vztah s manželem Kennethem Pettym, kdy se prý stala nejšťastnější na světě.

Sérii produkuje společnost Bron Studios, která stojí například za filmy Klan Gucci nebo Jokerem s Joaquinem Phoenixem. 

Anketa:
Koukneš na sérku o Nicki?
Nemůžu se dočkat!
Nicki není můj styl, ale kouknu se.
Tento dokument vynechám.
Nemůžu se dočkat!
30 %
Nicki není můj styl, ale kouknu se.
20 %
Tento dokument vynechám.
50 %
Mohlo by tě zajímat:
Žebříček TOP bondovek: Agent ve službách MI6 s povolením zabíjet jménem Jejího Veličenstva. Které filmy o 007 jsou ty nejlepší?
– Když už nezbývá nic jiného, než se tomu zasmát: Krátké citáty, které zlepší tvůj den
Kdo je nejsilnější hrdina Marvelu a v jakých filmech ještě uvidíme postavy jako Doctor Strange, Thor, Daredevil či Spider-Man?

Domů
Sdílet
Diskuse