Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 6. 9. 2022
8:33
Seriál Prsteny moci se stal nejsledovanější premiérou na Amazonu. Během 24 hodin jej vidělo 25 milionů diváků.Seriál Prsteny moci se stal nejsledovanější premiérou na Amazonu. Během 24 hodin jej vidělo 25 milionů diváků.
Pondělí 5. 9. 2022
20:44
V září budeme moci některé planetky pozorovat pouhým okem. Čeká nás parádní planetární podívaná, tvrdí astronomové.V září budeme moci některé planetky pozorovat pouhým okem. Čeká nás parádní planetární podívaná, tvrdí astronomové.
18:48
Ruský novinář Safronov půjde do vězení na 22 let. Soud ho viní ze špionáže pro Česko.Ruský novinář Safronov půjde do vězení na 22 let. Soud ho viní ze špionáže pro Česko.
17:31
Rusko připouští jednání s Ukrajinou. Mohou mu docházet síly, tvrdí litevský exministr.
16:50
15:54
Andrej Babiš inzeruje na titulních stranách MF Dnes a Lidovek. Podle novinářů ponižuje vlastní média.Andrej Babiš inzeruje na titulních stranách MF Dnes a Lidovek. Podle novinářů ponižuje vlastní média.
14:34
V Hořovicích se střetlo letadlo s osobním vozem. Řidič měl pozitivní test na drogy.V Hořovicích se střetlo letadlo s osobním vozem. Řidič měl pozitivní test na drogy.
13:03
VIDEO: Mark Zuckerberg trénuje MMA. Chválí ho i Conor McGregor.VIDEO: Mark Zuckerberg trénuje MMA. Chválí ho i Conor McGregor.