Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Středa 31. 8. 2022
16:33
Kryptospolečnost omylem poslala 10,5 milionu dolarů Australance. Než si toho firma všimla, žena si koupila dům.Kryptospolečnost omylem poslala 10,5 milionu dolarů Australance. Než si toho firma všimla, žena si koupila dům.
15:11
Světoví lídři si připomínají Gorbačova: Podle tajemníka OSN změnil svět k lepšímu, soustrast vyjádřil i Putin.Světoví lídři si připomínají Gorbačova: Podle tajemníka OSN změnil svět k lepšímu, soustrast vyjádřil i Putin.
13:54
Meteorologové varují před vydatným deštěm na jihu Čech. Ojediněle se mohou rozvodnit menší toky.
11:27
Škoda Auto představila nové logo i koncept. Změnila se podoba okřídleného šípu i nápis.Škoda Auto představila nové logo i koncept. Změnila se podoba okřídleného šípu i nápis.
10:19
Symbol konce studené války, ale také jeho aktivní spolutvůrce: Čeští politici reagují na smrt Michaila Gorbačova.Symbol konce studené války, ale také jeho aktivní spolutvůrce: Čeští politici reagují na smrt Michaila Gorbačova.
8:18
Výbor OSN: Na Slovensku přetrvává rasová diskriminace Romů. Soudní řízení jsou příliš zdlouhavá.
Úterý 30. 8. 2022