Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2022 20:11
Čas čtení 1:14
Radim Šlechta

Vévodkyně Meghan: Lidé z novin nazývali mé dítě slovem na N

Vévodkyně Meghan: Lidé z novin nazývali mé dítě slovem na N
Zdroj: Getty Images/Chris Jackson
NEWS MEGHAN MARKLE ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Meghan promluvila o vztazích s královskou rodinou v rozhovoru pro The Cut.

Královskou rodinu podle svých slov štvala jenom svou existencí. Cesta za odpuštěním může být dlouhá, avšak nikoliv nemožná. Meghan, vévodkyně ze Sussexu, v rozhovoru pro The Cut promluvila o poměrech v královské rodině i o svém životě ve Spojených státech, kam se společně s princem Harrym přestěhovala. Informuje o tom BBC.

Doporučeno
Netflix zrušil seriál vévodkyně Meghan Markle, kvůli poklesu předplatitelů ruší i další projekty Netflix zrušil seriál vévodkyně Meghan Markle, kvůli poklesu předplatitelů ruší i další projekty 2. května 2022 8:45

V rozhovoru Meghan rozebírala rodinné poměry v královské rodině. Za jejich ochlazení prý mohou především bulvární plátky. Jejich výstupy prý nabouraly vztah Meghan a jejího otce, ale také pouto mezi princem Harrym a jeho otcem Charlesem. Toto vyjádření následně upřesnila tak, že Harrymu nepřeje, aby se mu s otcem stalo to stejné, co jí.

Vztahy mezi Harrym, Meghan a zbytkem královské rodiny naboural loňský rok, kdy manželé opustili Velkou Británii a o poměrech v rodině se vyjádřili v rozhovoru u Oprah Winfrey. Meghan se v novém rozhovoru pro The Cut mimo jiné svěřila, že podle slov jistého herce z Jižní Afriky byl vstup Meghan do královské rodiny oslavován stejně, jako když Nelson Mandela opustil vězení.

Meghan Markle, prince Harry, Veľká Británia
Zdroj: TASR/AP

Jedním z problémů, které Meghan uvedla, je velmi omezená možnost sdílet svůj život na sociálních sítích. K Instagramu se ale nyní plánuje vrátit. „Existuje směrnice, podle které musíte fotografie svého dítěte před zveřejněním předat Royal Rotě (tisková skupina, která pokrývá britskou královskou rodinu, pozn. red.). Nevím, proč bych měla dávat fotky svého dítěte lidem, kteří jej nazývají slovem na N, dřív, než se o ně podělím s lidmi, kteří ho milují,“ svěřila se Meghan s tím, že některé fotografie tento fond údajně poskytuje bulvárním novinářům.

I přesto, že jsou kvůli přísným pravidlům královské rodiny tamní vztahy na bodu mrazu, vévodkyně věří, že se najde prostor pro odpuštění. „Ale odpustit vyžaduje hodně úsilí. Opravdu jsem se aktivně snažila, zejména když jsem věděla, že mohu říct cokoli,“ poznamenala. „Mám toho ještě hodně co říct, ale někdy, jak se říká, je i mlčení součástí písně,“ řekla Meghan.

Domů
Sdílet
Diskuse