Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2022 8:45
Čas čtení 0:59
Radim Šlechta

Netflix zrušil seriál vévodkyně Meghan Markle, kvůli poklesu předplatitelů ruší i další projekty

Netflix zrušil seriál vévodkyně Meghan Markle, kvůli poklesu předplatitelů ruší i další projekty
Zdroj: Getty Images/Chris Jackson
NEWS MEGHAN MARKLE NETFLIX ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Streamovací platforma Netflix zrušila práci na seriálu Pearl, který měla produkovat vévodkyně Meghan.

Pokles měsíčních předplatitelů nutí Netflix odstupovat od projektů, které svým divákům sliboval. Jedním z nich je také animovaný seriál Pearl od Meghan Markle. Práci na něm platforma oznámila v minulém roce. Nyní natáčení ruší kvůli potřebnému snižování nákladů. Informoval o tom The Guardian.

Doporučeno
Filmové premiéry: Jaké snímky dorazí v květnu do kin? Filmové premiéry: Jaké snímky dorazí v květnu do kin? 1. května 2022 11:30

Netflix pozastavuje práci na vývoji projektu kvůli odlivu předplatitelů minulý měsíc. Seriál o dobrodružství dvanáctileté dívky je inspirován příběhy slavných žen napříč historií a je jedním z řady projektů, od kterých dává Netflix ruce pryč. Kromě Pearl sem patří třeba animované Dino Daycare či Boons and Curses.

Meghan Markle, prince Harry, Veľká Británia
Zdroj: TASR/AP

V prvních třech měsících klesl Netflixu počet měsíčních předplatitelů o 200 tisíc. Předpokládá se, že do července odejdou další dva miliony předplatitelů. BBC s odvoláním na analytiky uvádí, že lidé z platformy odchází kvůli ušetření peněz i kvůli obrovskému množství obsahu, který se na ně valí od všech možných provozovatelů. V takové lavině obsahu se diváci mohou cítit poněkud stísnění.

Seriál Pearl měla produkovat sama vévodkyně Meghan spolu s manželem Eltona Johna Davidem Furnishem v rámci společnosti Archewell Productions. Tu Meghan založila společně s princem Harrym. Archewell Productions nicméně podle Netflixu bude s platformou nadále spolupracovat na natáčení dalších projektů, například na dokumentárním seriálu o sportovcích – veteránech Heart of Invictus.

Mohlo by tě zajímat:
10 nejlepších filmů podle skutečných událostí
– V Refresheru ti přinášíme zajímavé informace ze světa filmů. Více novinek najdeš v této sekci.
– V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé akční a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.

Domů
Sdílet
Diskuse