Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Středa 13. 4. 2022
Úterý 12. 4. 2022
16:26
Justin Bieber navrhl vlastní skútr Vespa. Součástí je také helma a sada cestovních doplňků.Justin Bieber navrhl vlastní skútr Vespa. Součástí je také helma a sada cestovních doplňků.
15:56
Ruský juniorský jezdec tvrdí, že na pódiu nehajloval: Nepodporuji nacismus, jsem připraven přijmout trest.Ruský juniorský jezdec tvrdí, že na pódiu nehajloval: Nepodporuji nacismus, jsem připraven přijmout trest.
14:03
Válka byla nezbytná, šlo jen o otázku času, tvrdí Putin. Jeho cíle jsou prý ušlechtilé a Rusko se podle něj pouze brání.
13:47
Z Prahy přímým letem na Madagaskar nebo do Thajska. Víme, kdy se vrátí přímé lety za exotikou.Z Prahy přímým letem na Madagaskar nebo do Thajska. Víme, kdy se vrátí přímé lety za exotikou.
12:23
Rusové mají ve válce na Ukrajině nového velitele. Je jím „brutální kat“, jehož Putin vyznamenal za bombardování v Sýrii.
10:17
Na pražském letišti se popálil Brit. Podle policie šlo o neodbornou manipulaci se zábavní pyrotechnikou.Na pražském letišti se popálil Brit. Podle policie šlo o neodbornou manipulaci se zábavní pyrotechnikou.
8:40
Britney Spears je těhotná. Otcem je její partner a osobní trenér Sam Asghari.Britney Spears je těhotná. Otcem je její partner a osobní trenér Sam Asghari.