Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. dubna 2022 v 13:47
Čas čtení 1:13
Barbora Volfová

Z Prahy přímým letem na Madagaskar nebo do Thajska. Víme, kdy se vrátí přímé lety za exotikou

Z Prahy přímým letem na Madagaskar nebo do Thajska. Víme, kdy se vrátí přímé lety za exotikou
Zdroj: Louish.Pixel/Flickr
NEWS CESTOVÁNÍ ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Z Prahy bude přímý let na Madagaskar nebo do Thajska. Lety odbaví aerolinka LOT Polish Airlines.

Hlavním lákadlem na zimní pobyty budou opět lety do exotiky, nově celkem do čtyř dálkových destinací. Cestovní kancelář Čedok v tiskové zprávě uvádí, že díky spolupráci s LOT Polish Airlines se poprvé v historii otevře přímé spojení z Prahy na Madagaskar a nově také do Thajska. Pokračovat budou také oblíbené lety do Dominikánské republiky a na Zanzibar.

„Vidíme, že významná část klientely se opět vrací k nákupu dovolené v předprodejích, proto jim letos již od poloviny dubna nabídneme široký výběr zájezdů do celého světa na další zimní sezónu, od exotiky, poznávací zájezdů, až po lyže. Oproti loňskému roku navyšujeme kapacitu u leteckých pobytových zájezdů o více než 70 %, v porovnání s rokem 2019 dokonce desetinásobně. 

Po roce navíc naši nabídku exotických destinací rozšiřujeme a během podzimu a zimy z Prahy spustíme již čtyři dálková spojení. Věříme, že po úspěšném zavedení přímých letů do exotiky si klienti oblíbí i naše novinky. Exkluzivně na českém trhu se tak poprvé s Čedokem proletí bez mezipřistání na africký Madagaskar a do provincie Krabi v Thajsku,“ uvedl Stanislav Zeman, generální ředitel Čedoku.

Pláž
Zdroj: Unsplash/Matthew Brodeur/volně k užití

Do exotických destinací bude z Letiště Václava Havla Praha exkluzivně pro Čedok létat letecká společnost LOT Polish Airlines s dálkovým letadlem pro 294 cestujících ve třech třídách.

Doporučeno
Kde můžeš v Česku stanovat a za co ti hrozí pokuta až 5 tisíc korun? Tady je přehled Kde můžeš v Česku stanovat a za co ti hrozí pokuta až 5 tisíc korun? Tady je přehled 27. srpna 2024 v 11:00

Charterové lety do Dominikánské republiky a na Zanzibar budou během zimy pokračovat a navážou bez přestávky na letní sezónu. Na Madagaskar zamíří první klienti již od soboty 24. září 2022.

Češi do populární thajské oblasti Krabi mohou odletět každou sobotu od 7. ledna 2023.

Přehled přímých dálkových letů z Prahy během zimní sezóny:

Země Destinace Den a období letů Čas letu
Dominikánská republika Punta Cana pondělí (červen-duben) 10, 5 hod.
Tanzanie Zanzibar úterý (červen-duben) 8,5 hod.
Madagaskar Nosy Be sobota (září-leden) 10 hod.
Thajsko Krabi sobota (leden-duben) 11,5 hod.

*spojení budou v provozu již od konce června a budou pokračovat v zimní sezóně

Domů
Sdílet
Diskuse