Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. dubna 2022 20:41
Čas čtení 0:37
Dominik Vetrák

Sonic 2 měl nejúspěšnější premiéru v kinech ze všech filmů podle her. Překonal i Uncharted

Sonic 2 měl nejúspěšnější premiéru v kinech ze všech filmů podle her. Překonal i Uncharted
Zdroj: Paramount Pictures
TECH ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Zdá se, že Sonic 2 bude velmi úspěšným filmem.

Sonic the Hedgehog 2 je v kinech úspěšným filmem. Během premiérového víkendu se snímku podařilo vydělat v USA a v Kanadě až 71 milionů dolarů. Díky této sumě se Sonic 2 z hlediska premiérových víkendů stal nejúspěšnějším filmem natočeným podle videoher.

Žádný jiný film neměl v USA a Kanadě větší tržby během otevíracího víkendu. Například nedávný film Uncharted s herci Tomem Hollandem a Markem Wahlbergem vydělal během premiérového víkendu 44 milionů dolarů. Sonic 2 má zatím celosvětově na kontě 142 milionů dolarů a toto číslo bude ještě stoupat.

My jsme snímku v recenzi udělili 6/10. I přes svou průměrnost je Sonic 2 oblíbeným filmem, podobně jako první díl. Diváci si tyto filmy užívají, takže je asi potěší, že hollywoodské studio Paramount Pictures oficiálně připravuje další filmy i seriál z tohoto světa. V současnosti už pracují na Sonic the Hedgehog 3 a zároveň i na seriálu o postavě Knucklese z druhého filmu, kterou znovu namluví herec Idris Elba.

Domů
Sdílet
Diskuse