Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. července 2021 21:42
Čas čtení 0:51
Katarína Danková

Raper Drake chce změnit hudební průmysl a snížit uhlíkovou stopu lidstva

Raper Drake chce změnit hudební průmysl a snížit uhlíkovou stopu lidstva
Zdroj: Getty Images/Karwai Tang
OSOBNOSTI DRAKE
Uložit Uložené

Maličkosti mohou změnit svět. Bude to tak i v tomto případě?

Raper Drake podporuje ekologii investováním do firmy, která chce snížit uhlíkovou stopu každého člověka na zemi. Podpisem smlouvy se stal oficiálním investorem a spolupracovníkem americké udržitelné a finanční startupové společnosti Aspiration.

Doporučeno
Tyler, The Creator odložil blonďatou paruku, ne však svůj styl. Novou desku jen okořenil nostalgií a láskou k rapu (Recenze) Tyler, The Creator odložil blonďatou paruku, ne však svůj styl. Novou desku jen okořenil nostalgií a láskou k rapu (Recenze) 1. července 2021 14:00

Kromě toho se raper zapojil do možnosti počítání své uhlíkové stopy v pracovní, ale i soukromé sféře. Drakeovy emise bude společnost Aspiration počítat při cestování, koncertních zájezdech či letech a díky výslednému číslu může vyrovnat škodlivý vliv na prostředí pomocí svého programu zalesňování.

„Je vzrušující spolupracovat se společností, která našla jednoduchý způsob, jak nabídnout všem možnost snížit svou uhlíkovou stopu,“ uvedl pro The Rolling Stone Drake a zmínil i to, že jde o opravdu inspirativní a inovativní způsob, jak lidi motivovat ke změně klimatu k lepšímu.

Domů
Sdílet
Diskuse